De bevestiging van onze kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Beers Elektrotechniek hechten we naast MVO enorm veel waarde aan essentiële kernwaarden zoals kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze waarden worden weerspiegeld in onze uitstekende certificering. Onze certificaten stellen ons in staat om niet alleen onze kwaliteit en expertise aan te tonen, maar ook om deze op hoog niveau te handhaven. Elk jaar ondergaat Beers Elektrotechniek een grondige toetsing en we zijn er trots op dat we elk jaar opnieuw onze certificering weten te behouden. Aan het einde van deze pagina kunt u onze certificaten downloaden voor meer gedetailleerde informatie.

Ontdek onze certificeringen

ERKENNING ALS KENTEQ-LEERBEDRIJF

Beers Elektrotechniek is al sinds 1999 erkend als Kenteq-leerbedrijf. Deze erkenning, die sinds 1 augustus 2015 wordt toegekend door de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), stelt ons in staat om studenten stageplaatsen aan te bieden. Op deze manier kunnen zij naast hun theoretische opleiding de best mogelijke praktijkopleiding krijgen, met uitzicht op een mooie carrière. Door dit te doen, zorgen we ervoor dat vakmanschap up-to-date blijft binnen ons bedrijf en helpen onze ervaren monteurs jongeren op weg in de spannende wereld van Elektrotechniek en Service en Onderhoud.

ERKENNING ALS STERKIN-INSTALLATEUR EN VERGUNNINGSHOUDER

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de installatie van veilige elektrische systemen bevordert. Onze inschrijving als erkend installateur en/of vergunninghouder bij Sterkin betekent dat Beers Elektrotechniek beschikt over de vereiste vakbekwaamheid en geavanceerde apparatuur (meetinstrumenten en gereedschap) zoals voorgeschreven in de regelgeving. Voor onze klanten is onze Sterkin-erkenning het bewijs dat kwaliteit bij ons altijd voorop staat. Het laat zien dat we volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechniek en dat ons gereedschap voldoet aan alle normen. Op deze manier kunnen we u de zekerheid bieden dat we altijd de afgesproken kwaliteit leveren.

SEI-CERTIFICERING VAN STICHTING ERKENNING INSTALLATIEBEDRIJVEN

Beers Elektrotechniek staat al jarenlang vermeld in het erkenningenregister van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). In 2014 is de SEI gefuseerd met de Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector (KBI) en samen zijn ze nu bekend als de ‘Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland’, oftewel KvINL. De KvINL-certificering bevestigt dat Beers Elektrotechniek beschikt over de vereiste vakbekwaamheid en de benodigde apparatuur om installatiewerkzaamheden op een professionele en kwalitatieve manier uit te voeren en op te leveren. Dit omvat onder andere meetinstrumenten voor het testen van installaties en naleving van de vereiste normen en publicaties om ervoor te zorgen dat uw installaties voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.