fbpx

BEERS ELEKTROTECHNIEK

Gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouw

TECHNIEK2023-03-29T11:26:35+02:00

Topkwaliteit in elektrotechniek

De monteurs van Beers Elektrotechniek zijn gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouw. We verzorgen complete elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheersystemen, domotica-oplossingen en datanetwerken. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bouwsystemen om samen met de opdrachtgever al vroeg de beste werkwijze voor een project te bepalen.

Kwaliteit door procesefficiëntie

Onze eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling maakt gebruik van geavanceerde CAD-tekensystemen en Revit en zorgt er op die manier voor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Vooruitlopend op de planning van de opdrachtgever, controleren wij de kwaliteit in iedere bouwfase zodat eventuele fouten al in een vroeg stadium geconstateerd, hersteld en/of voorkomen kunnen worden. Onze monteurs en installateurs kunnen vervolgens probleemloos aan het werk.

Kwaliteit staat bij Beers Elektrotechniek centraal. Wij zetten ons onafgebroken in om een hoog kwaliteitsniveau van het door ons geleverde werk te kunnen garanderen en streven continu naar een zo efficiënt mogelijk proces. Door onze werkwijze te automatiseren, lopen het afspreken, plannen én uitvoeren van werkzaamheden gestroomlijnd. Hierdoor kunnen we snel schakelen, zitten we bovenop de kwaliteit en vindt er optimale communicatie, zowel intern als met partners en opdrachtgevers, plaats.

Positieve beoordelingen voor Beers Elektrotechniek

Onze continu inspanningen om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, gaan niet onopgemerkt voorbij. Dankzij de proactieve en probleemoplossende benadering, voorkomt Beers Elektrotechniek faalkosten voor ons en onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers beoordelen onze werkzaamheden en uitgevoerde projecten dan ook bovengemiddeld positief.

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant